maandag 20 februari 2023

Focus á locus: David Newman

David Newman
Al vanaf mijn jeugd heb ik geschilderd als amateur, bijna altijd met aquarel. De meeste onderwerpen zijn landschappen en stadsgezichten in diverse plaatsen in Europa. Ik heb verschillende cursussen gevolgd in Engeland en Nederland. Ik ben lid van de IWS Holland (International Watercolour Society Holland). Bij de KWA in Schaarsbergen volg ik elke week les bij een goede docent.

Schilderen is al een lange tijd een passie van mij. Het geeft mij de mogelijkheid mij volledig te concentreren op een onderwerp. Een gevoel van stilte is vaak zichtbaar in mijn schilderijen samen met subtiele wassen en sterke kleuren.

Voor meer informatie en beelden kijk naar mijn website https://davidnewman.exto.nl/

22 & 23 april 2023 12.00-17.00 uur

Dr. J. den Uylsingel 39, 6836 GK Arnhem