zaterdag 4 februari 2023

Focus á locus 2023: Marjo van Rijn

Marjo van Rijn draagt                                                     gedichten voor

Ik ben Marjo van Rijn en ik ben al mijn leven lang een schrijver, ook al besefte ik dat niet altijd. Sinds een aantal jaren schrijf ik verhalen en daar zijn ook gedichten bijgekomen. Het gaat altijd over dingen die mij aan het hart gaan, zoals mijn stad Arnhem, de gekke bulldog van mijn dochter, wandelingen over de dijk en mijn tijd in Indonesië. Via de Stichting Welzijn Ouderen schrijf ik ook levensboeken voor oudere mensen.

Ik heb nooit geweten dat gedichten voordragen zo leuk was! Af en toe draag ik mijn gedichten voor en dat doe ik met plezier. Maar eigenlijk gaat alles wat ik maak -al dan niet stiekem- over mijzelf.

Alles is te vinden op mijn website www.vanrijn-stroomt-over.jouwweb.nl

Ik lees voor zondag 23 april 12.00-13.00 u. in De Fontein, Croydonplein 386

en op zaterdag 22 en zondag 23 april 14.00-16.00 u.  (ieder heel en half uur) in EBS De Rank, Pythagorasstraat 9