woensdag 13 april 2016

Annemiek Laros (23/26)

12 jaar geleden ben ik met beeldend vormgeving begonnen. Op traditionele wijze hakken in steen vind ik super. Het leren kennen van het materiaal en het gereedschap en ontdekken wat je er zoal mee kunt doen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd of klaar met ontdekken. Enkele jaren heb ik lessen gevolgd bij Casper ter Heerdt uit Nijmegen waar ik met andere technieken heb leren werken zoals brons gieten, gips en klei. Deze technieken geven mij meer mogelijkheden om mij uit te drukken in het materiaal.

Als ik mijn atelier betreed vergeet ik de wereld om mij heen. Het liefste druk ik mij uit in houdingen van vrouwelijker vormen. Het mooie aan werken in steen vind ik dat als ik aan het werk ben de steen tot leven lijkt te komen. Als de emotie die ik gevoeld heb tijdens het creëren ook ervaren wordt door de ander maakt mij dat blij omdat die emotie zichtbaar is geworden in de steen.

beeldend vormgeefster

Locatie: Bedumstraat 6
www.annemieklarosbeelden.nl