woensdag 28 september 2011

Expositie Loek Klinkhamer bij Wouda & Joosten

De Arnhemse schilder Loek Klinkhamer exposeert vanaf woensdag 28 september een aantal van zijn werken in het pand van het nieuwe advocatenkantoor Wouda & Joosten Advocatuur in Arnhem-Zuid. De tentoonstelling is een voorproefje van Klinkhamers deelname aan de Salon van de Société Nationale des Beaux-Arts in de Carrousel du Louvre in Parijs, eind dit jaar.
Wouda & Joosten is een jong advocatenkantoor, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Kronenburgsingel 60 in Arnhem-Zuid. Joris Joosten en Sonja Wouda hechten veel waarde aan kleinschaligheid, een goede bereikbaarheid en betrokkenheid bij cliënt en maatschappij.
Het kantoor biedt juridische dienstverlening tegen redelijke tarieven aan zowel particulieren als ondernemers. Wouda & Joosten heeft kennis en ervaring in uiteenlopende rechtsgebieden als personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht, incassoprocedures en algemeen civiel recht.
Het werk van Loek Klinkhamer bij Wouda & Joosten Advocatuur is op afspraak te bezichtigen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Sonja Wouda. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar tussen 9.30-17.00 uur op 026-3230030 of via e-mail. U bent van harte welkom!