maandag 29 oktober 2012

Loek Klinkhamer in Villa Arnicahuis

Werk van Loek Klinkhamer.
De Arnhemse kunstenaar Loek Klinkhamer (deelnemer aan Focus à Locus van het eerste uur) is een van de 27 kunstenaars die zaterdag 17 en zondag 18 november hun werk tonen op een verkoopexpositie in Villa Arnicahuis aan de Arnhemsestraatweg 7 in Velp.
Niet alleen kunstliefhebbers, maar ook architectuurliefhebbers komen aan hun trekken bij de 'Uitdekunstverkoop'. 28 kamers in het voormalige Arnicahuis (dat in 2013 wordt gesloopt) worden ingericht als kunstruimte. De deelnemende kunstenaars uit Arnhem, Velp, Rheden en omgeving hebben hun fantasie optimaal gebruikt.
 Ze hebben niet alleen hun eigen kunstwerken in de kamer geplaatst, maar ook de kamer zelf als kunstobject gebruikt. Bezoekers worden verrast door schilderijen, tekeningen en foto's, maar ook door bijvoorbeeld objecten, muzikanten, live schilderen, performances en voordrachten. En natuurlijk zijn er drankjes en culinaire surprises.
Deelnemende kunstenaars dit jaar zijn: José Braam, Edward Brandtsen, Klaas den Braven, Kerry Brown, Gerrie Cuijpers, Rob Chevallier, Jeanne Dankers, Jasper van Deutekom, Marike Farenhorst, Jaap Hinten, Gaby Hutjes, Majo Joostens, Loek Klinkhamer, Hanni Kuppens, Leo Lamboo, Gloria Leconte, Marco Merlijn, Ineke van Middelkoop, Margje van Middelkoop, Sya de Nooijer, Elka Oudenampsen, Bianca Rutjes, Frank Schouten, Bard Sloven, Kees van Splunter, Lies Sieverding, José Sprenkels en Marijke de Vlieger.
Villa Arnicahuis is zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis.