maandag 10 februari 2020

Focus á locus 2020: Minet WesterveldThe ones who teach us
the most about humanity
aren’t always human.

Graag nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen in mijn huiskamer atelier.
Om je mee te nemen in de wereld van de dieren en je te vertellen over de wijsheid die er in hun wereld verscholen ligt. De dieren komen in dromen en meditaties naar voren, soms ontmoet ik ze in het echt. Ik schilder met dieren als archetypen om universele thema’s zichtbaar te maken waar we als mens mee te maken hebben.
Naast de sfeerbeelden van de dieren maak ik portretten en gedenkstenen als herinnering in opdracht. Ook geef ik workshops schilderen, opstellingen met wilde dieren en exposities.
Tijdens de kunstroute zijn er kunstkaarten verkrijgbaar van de dieren.
Voel je welkom.

www.minetwesterveld.nl
18 & 19 April 2020
12:00-17:00
Dr Joop Den Uylsingel 139
6836 GN 
Arnhem