maandag 10 februari 2020

Focus á locus 2020: Marjo van Rijn


Ik ben Marjo van Rijn en ik ben al mijn leven lang een schrijver, ook al besefte ik dat niet altijd. Sinds een aantal jaren schrijf ik verhalen en daar zijn ook gedichten bijgekomen. Het gaat altijd over dingen die mij aan het hart gaan, zoals mijn stad Arnhem, de gekke buldog van mijn dochter, wandelingen over de dijk en mijn tijd in Indonesië.
Via de Stichting Welzijn Ouderen schrijf ik ook levensboeken voor oudere mensen.
Ik heb nooit geweten dat gedichten voordragen zo leuk was! Af en toe draag ik mijn gedichten voor en dat doe ik met plezier. Maar eigenlijk gaat alles wat ik maak – al dan niet stiekem – over mijzelf. 

Alles is te vinden op mijn website: www.vanrijn-stroomt-over.jouwweb.nl


18 & 19 April 2020
Tussen 14.00 en 16.00
Ank van der Moerdreef 4 (Polderdrift)
6836 MP
Arnhem