maandag 10 februari 2020

Focus á locus 2020: David Newman


Al vanaf mijn jeugd heb ik geschilderd als amateur, bijna altijd met aquarel. De meeste onderwerpen zijn landschappen en stadsaanzichten in diverse plaatsen van Noorwegen tot Malta. Ik heb verschillende cursussen gevolgd in Engeland en Nederland. Ik ben lid van de IWS Holland; International Watercolour Society Holland. Bij de KWA in Schaarsbergen volg ik les bij twee docenten elk week.
Schilderen is al een lange tijd een passie van mij. Het geeft mij de mogelijkheid mij volledig te concentreren op een onderwerp. Een gevoel van stilte is vaak zichtbaar in mijn schilderijen samen met subtiele wassen en sterke kleuren.

Voor meer informatie en beelden kijk naar mijn website davidnewman.exto.nl

18 & 19 April 2020
12:00-17:00
Dr. Joop den Uylsingel 39
6836 GK
Arnhem